Les noves bateries d'ió de liti, a Comercial Nonó

Eficiència energètica per a carretons
Eficiència energètica per a carretons

Vehicles de manutenció amb un reduït cost energètic

Conscients de la importància de la cura del planeta, millorar l'eficiència energètica de les bateries dels carretons i transpaletes ha estat una veritable obsessió per als enginyers de Linde Material Handling. Un repte que s'ha vist recompensat amb grans avanços, sobretot, en la reducció dels consums i l'impuls del rendiment de les bateries.

Gràcies a l'esforç realitzat per la multinacional i el seu equip de R + D + I, Linde és avui referència mundial en carretillas elèctriques per les revolucionàries bateries de Liti-Ió de Linde amb què treballen.

Amb aquestes bateries que propulsen carretons elevadors i altres vehicles elèctrics, Comercial Nonó presenta per al sector de la intralogística i la manutenció de mercaderies una nova dimensió de treball. Amb les seves importants avantatges tècniques i les seves prestacions úniques al mercat, aquesta tecnologia està cridada a revolucionar el mercat. Sí, les bateries de Liti-Ió de Linde són la resposta per al futur pel seu respecte al medi ambient.

Avantatges del Liti-Ion

Avantatges de les bateries de Liti-Ió

El major rendiment i el respecte pel medi ambient no són els únics arguments de Linde per convèncer els seus clients de les bondats de les bateries de Liti-Ió. Aquestes són algunes altres avantatges:

  • La tecnologia Linde té més potència gràcies a aquestes bateries.
  • El seu maneig és molt senzill.
  • Requereixen escàs manteniment.
  • Compleixen les expectatives de les empreses modernes i de la vida quotidiana de les persones.
  • El risc de fuga o emissions queden eliminats gràcies al seu disseny i estructura.

Algunes especificacions tècniques

Durabilitat

Es calcula que aquestes bateries tenen una vida útil de fins a 10 anys gràcies al seu sistema únic -i patentat- que converteix l'energia de frenada regenerativa en calor en lloc de retroalimentar a la bateria quan està en risc de sobrecàrrega.

Eficiència energètica

Les bateries d'ió de liti asseguren l'aprofitament del 90% de l'energia amb els seus 2.500 cicles garantits.

Sistema BMS (Battery Manager System)

Compta amb un sistema patentat per Linde consistent en un display amb l'estat de càrrega de la bateria.

Càrregues d'oportunitat

El temps de càrrega que requereixen oscil·la entre tan sols 50 minuts i sis hores, la qual cosa facilita la possibilitat de fer càrregues d'oportunitat durant els canvis de torn o fins i tot les pauses per a cafè.

Li pot interessar

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Vehicles recondicionats

Consulteu els vehicles recondicionats disponibles a Comercial Nonó: transpaletes, preparadors de comandes, trens logístics. Són una opció habitual per a empreses que necessiten una nova carretó.

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur