Comercial Nonó analitza les flotes de carretons que la seva empresa requereix amb el seu servei de consultoria

Solucions logístiques de l'assessoria comercial
Solucions logístiques de l'assessoria comercial

Comercial Nonó: Assessoria sobre la seva flota de carretons

El sector de la logística és un dels àmbits econòmics que més ha evolucionat tecnològicament en els últims anys. En molt poc temps s'ha passat de magatzems inventariats a sistemes informàtics de seguiment de producció, emmagatzematge i distribució a través d'ERP. De fet, els sistemes d'emmagatzematge automatitzats són ja una realitat.

El futur ja és aquí gràcies a la logística 4.0 amb la qual els sistemes informatitzats analitzen les dades de l'entorn del magatzem (estoc, equips, entrades, sortides) que s'entrellacen el funcionament de vehicles, maquinària i sistemes d'emmagatzematge. El present són vehicles connectats, sistemes intel·ligents que gestionen magatzems i flotes de carretons ...

Comptar amb un soci experimentat en l'expansió de l'internet de les coses (IOT, per les sigles en anglès) es fa imprescindible en aquest escenari tan nou. Sí, la seva empresa necessitarà tractar amb una multinacional capaç de personalitzar les solucions a la mesura de les seves necessitats.

Estem al seu servei. Contacti ara

Tot això és Linde Intralogistics Solutions

Linde_Intralogistics_Solutions

Linde Intralogistics Solutions. Procediments generals:

  • Els processos interns de producció de l'empresa, les necessitats energètiques, d'equips i personals seran estudiats per l'auditoria operativa.
  • Per posar en marxa les adaptacions i millores tecnològiques és necessari un pla d'acció que proposi actuacions per assolir els objectius mitjançant les opcions més fiables i eficaços. Sovint, les millores són més senzilles del que el client s'imagina.
  • Els enginyers de Comercial Nonó i Linde s'encarreguen d'executar la implantació del projecte coordinant a proveïdors externs en telecomunicacions, arquitectura, prestatgeries d'emmagatzematge ... Així és com s'activen els mecanismes de reacció.

El camí cap a la flota intel·ligent s'anomena connect

La solució tecnològica desenvolupada per Linde Material Handling l'objectiu és permetre interconnectar carretons es diu connect. S'aconsegueix així un sistema de flota intel·ligent amb el qual es gestionen els fluxos de treball. Comercial Nonó s'encarrega de la implantació d'aquesta solució tecnològica per interconnectar carretons a la província de Girona i la comarca d'Osona.

La família de productes connect té com a objectiu interconnectar vehicles en xarxa i informar sobre l'estat de la seva logística en la producció o en els magatzems. Amb aquest sistema milloren ostensiblement la seguretat i la rendibilitat en l'ús de les flotes. A més de la disponibilitat de cada vehicle.

El camino hacia la flota inteligente se denomina connect

Así son las soluciones connect:

Gestió de flotes on-line

Podeu combinar els mòduls funcionals de connect per crear un sistema que satisfaci a la perfecció les vostres necessitats concretes.

Més informació

Software connect

El programa Connect proporciona un accés clar a totes les dades de la flota.

Més informació

Automatització flexible

Linde ofereix solucions d'automatització flexibles i escalables. La robòtica avançada proporciona importants avantatges competitius per als processos operatius.

Més informació
LindeIntralogisticsSolutions_NEW

Robotització, sistemes automàtics en planta

Comptar amb l'extens catàleg de vehicles i tecnologies Linde és possible tant per a empreses amb àmplies flotes de diverses carretons com per a petites empreses. Una de les raons que així sigui ve dels sistemes flexibles i escalables per automatitzar processos individuals i fluxos complexos; sistemes que a més resulten rendibles.

Linde Robotics i la gamma MATIC són sistemes de gestió efectiva que encara ho són més si se'ls apliquen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquí, les solucions d'automatització de Comercial Nonó