Per als seus carretons recondicionats i d'ocasió, Comercial Nonó compta amb la garantia d'un concessionari oficial Linde

Oferta de carretons recondicionats
Oferta de carretons recondicionats

Comercial Nonó: a la província de Girona i la comarca d'Osona, carretons Linde recondicionats

Cada vegada és més freqüent que les empreses es plantegin la idea d'adquirir un carretó reacondicionat, de segona mà o ocasió. Independentment que es tracti d'una primera carretó o d'un vehicle per afegir a una flota, la compra d'un vehicle de manutenció suposa una important inversió i no sempre es té la certesa de poder amortitzar en poc temps.

La manca de garantia de fiabilitat fa enrere als empresaris en nombroses ocasions. També influeix la poca varietat en l'oferta d'aquest tipus de producte. Les dues pegues queden enrere si es recorre a un concessionari oficial Linde perquè compta amb les garanties que ofereix el seu estatus de marca global, referència en la comercialització de vehicles recondicionats de la marca.

Perquè els vehicles en oferta respecten uns elevats estàndards de qualitat: han estat àmpliament revisats pels tècnics del taller oficial Linde Material Handling. Així són els de Comercial Nonó per a la província de Girona i la comarca d'Osona.

D'altra banda, el concessionari oficial Linde Comercial Nonó compta amb una àmplia gamma de carretons retràctils, tèrmiques, de càrrega lateral, per a passadissos estrets; màquines preparadores de comandes, transpaletes, o tractors recondicionats.

En ser tan voluminosa la seva oferta, Comercial Nonó ofereix als seus clients la possibilitat que siguin ells mateixos els qui enviïn al concessionari les especificacions del vehicle que necessita per a la seva empresa. Els tècnics comercials li manaran de tornada dels productes de què disposa amb aquestes característiques, amb les seves corresponents fitxes.

Carretilles i transpaletes d'ocasió i segona mà a Lleida, Tarragona i Andorra

Quan un recondicionat és una bona idea

El motiu pel qual les empreses solen decantar-se per un carretó usat o reacondicionada sol ser l'econòmic. Efectivament, el preu d'aquests vehicles de manutenció és força menor que el d'un nou. Però hi ha més raons per les quals es pot apostar per aquesta opció:

Alta fiabilitat de les impuls recondicionats

Tots i cada un dels vehicles que es comercialitzen a Comercial Nonó han estat acuradament revisats pels tècnics de manteniment d'intervenció del taller oficial Linde. Els carretons a la venda al taller estan revisades i tots els seus dispositius actualitzats. Tant és així, que cada vehicle recondicionat lliurament amb el seu llibre d'inspecció actualitzat.

Una valoració per a cada vehicle

La valoració econòmica de cada un dels vehicles que es posa a la venda a Comercial Nonó ha estat valorat de manera individual en funció del seu estat de conservació, antiguitat i nivell d'ús. L'objectiu és posar el preu de venda més adequat i real.

Accessoris i adaptacions personalitzades

En ser més econòmics, es pot adquirir vehicles de millors gammes i amb adaptacions i accessoris més interessants per a cada empresa a un preu realment competitiu.

Finançament adaptat

Comercial Nonó compta amb diversos plans de finançament adaptats a les necessitats d'amortització i control pressupostari de cada empresa.

Viabilitat global

L'adquisició d'un vehicle recondicionat sol ser més habitual en cas de tractar-se d'una primera màquina pel temor a fer una gran inversió en un àmbit nou; la possibilitat que qui condueixi sigui novell i la por al desconegut.

Carretons i transpaletes d'ocasió i segona mà a la província de Girona i la comarca d'Osona

A l'hora de buscar el producte que millor s'adapti a les seves necessitats, Comercial Nonó ofereix als seus clients dues interessants possibilitats. La més tradicional consisteix a consultar el catàleg amb l'oferta disponible. Per a la més innovadora cal contactar amb els comercials del concessionari i facilitar-los les necessitats del negoci. Els tècnics comercials del concessionari s'encarregaran d'assessorar al client sobre el producte que millor s'ajusti a aquests requeriments.

Li pot interessar

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Finançament

Rènting o lloguer amb opció a compra: amb les opcions de finançament flexibles que ofereix Comercial Nonó, la seva empresa comptarà amb els equips i els serveis que necessita a un preu adaptat al seu pressupost.