Fins a 6.000 variants en les 85 sèries estàndard de Linde: Comercial Nonó

Adaptació i accessoris
Adaptació i accessoris

Un carretó Linde per a cada necessitat

A cada empresa, els procediments, l'entorn de treball, els sistemes de gestió de flotes i els equips són diferents en tant que les seves necessitats ho són. Però també els seus equips humans i els seus sistemes de treball. En aquest sentit, el gran encert de Linde Material Handling és entendre aquesta realitat i ser capaç d'adaptar-s'hi. Per això és tan flexible i sigui capaç d'oferir a cada client el que necessita. Els concessionaris de la multinacional segueixen la mateixa filosofia de servei. Per exemple, els tècnics comercials i el personal d'assistència de Comercial Nonó serveixen vehicles adaptats a les necessitats específiques de tots i cadascun dels seus clients.

Amb aquest objectiu, Linde compta amb un catàleg general de vehicles de manutenció amb 85 sèries estàndard. A totes elles se'ls incorporen més de 6000 variants. Comercial Nonó compta amb totes les opcions resultants, ja que és concessionari oficial de Linde. Per posar en marxa aquestes adaptacions i instal·lar accessoris propis, compta amb tècnics amb gran experiència i formació. És un servei Linde.

Adaptació i accessoris

SEGURETAT A CARRETONS

Instal·lacions, càrregues i treballadors han de comptar amb seguretat laboral. En la mesura que Linde Material Handling ho sap, s'esforça al màxim per tal que els seus vehicles de manutenció estiguin adaptats a les condicions màximes de seguretat.

Només amb aquests màxims estàndards s'aconsegueixen carretons, transpalets, màquines preparadores de comandes i tractors amb totes les garanties de seguretat per a:

  • Persones
  • Vehicles
  • Instal·lacions
  • Béns

I és que la seguretat integral és una de les majors preocupacions de l'empresa.

Contacti amb el nostre equip comercial

Principals dispositius de seguretat

Linde Safety Guard

Aquest interessant sistema modular d'assistència d'avís de col·lisió aconsegueix que s'incrementi la seguretat i l'eficiència en l'operativa del client. A més, té moltes aplicacions en tots els sectors.

Control Dinàmic de Màstil (DMC)

Es tracta d'un sistema d'assistència al conductor per a carretons retràctils. La seva tasca és garantir una major seguretat i eficiència perquè redueix l'oscil·lació del pal. El DMC dels seus materials aconsegueixen una manipulació més segura, ràpida i suau. Pura innovació.

Linde Safety Pilot

Aquest sistema d'assistència al conductor compta amb dues versions: LSP Select i LSP Active (actua sobre la manipulació de la càrrega). L'objectiu d'ambdues és prevenir accidents de bolcada.

Il·luminació i senyalització

En aquest sentit destaquen els sistemes Vertical Light i LED Stripes, responsables d'una gran millora en la visualització.

Linde TruckSpot

Sistema de senyalització que combina els avantatges provades del BlueSpot amb un efecte d'advertència encara més gran. Consisteix a projectar a terra un triangle vermell amb el símbol d'un carretó elevador.

Linde Surround View

Gràcies a aquest sistema de càmeres, l'usuari té una visió de 360 graus al voltant del carretó elevador. Disponible en tots els models contrapesats amb una capacitat de càrrega de més de quatre tones.

ACCESSORIS CONNECT PER GESTIÓ DE FLOTES:

Tant per efectiva com per implantació, una de les adaptacions que ha aconseguit Linde Material Handling destaca sobre les altres. Es tracta dels accessoris connetc, sistema capaç de connectar flotes de carretons mitjançant el desenvolupament d'equips, sensors i programari. S'aconsegueix així obtenir la informació exacta que els gestors de flotes necessiten per donar un ús més eficient als seus vehicles. I és així independentment de com siguin la planta i la mida de la flota.

Descripció de les solucions connect

Gestió de flotes on-line

Podeu combinar els mòduls funcionals de connect per crear un sistema que satisfaci a la perfecció les vostres necessitats concretes.

Més informació

Software connect

El programa Connect proporciona un accés clar a totes les dades de la flota.

Més informació

Automatització flexible

Linde ofereix solucions d'automatització flexibles i escalables. La robòtica avançada proporciona importants avantatges competitius per als processos operatius.

Més informació

LAS CABINES DELS CARRETONS S'ADAPTEN AIXÍ:

Els operaris de carretons passen llargues jornades asseguts en els seus vehicles. A vegades realitzen operacions rutinàries; altres, operacions per a les quals es requereix un alt nivell d'atenció. Per això és tan important augmentar en la mesura possible la seva comoditat. És una manera molt efectiva de vetllar per la seva seguretat laboral, la de les instal·lacions i la de la càrrega que manegen.

Per aquesta raó, els enginyers de Linde Material Handling han apostat fort per aconseguir millores substancials en ergonomia i biomètrica a les cabines de conducció amb una àmplia gamma d'accessoris d'adaptació.

Aquestes són algunes d'elles:

  • Pom de fusta per joysticks.
  • Suport per terminal.
  • Tapissats dels seients.
  • Suport per telèfon.
  • Portapapers.

Li pot interessar

Manteniment i reparacions

Plans de manteniment preventiu per a transpaletes, carretilles retràctils i carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats Linde Material Handling a la província de Girona i a la comarca d’Osona.

Servei tècnic i de seguretat

Comercial Nonó ofrece la Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS), que han de passar totes les carretilles i carretons d’acord amb la Nota Técnica de Prevención (NTP) 715 del Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo

Recanvis originals

Recanvis originals Linde a menys de 48 hores a la província de Girona i la comarca d'Osona