A Comercial Nonó, especialista en automatització, Linde Robotics i la sèrie Matic

Automatització de carretons
Automatització de carretons

Carretons automatitzats a la província de Girona i la comarca d'Osona

El segle XXI és un temps nou tant des del punt de vista social com de l'empresarial, en gran mesura per la utilització massiva de la tecnologia de la informació, el que està suposant una veritable revolució que passa per l'aparició d'Internet, les xarxes socials i la digitalització de la informació. En efecte i tal i com tots ja sabem, les empreses ja no es comuniquen amb altres empreses ni amb els seus clients com ho feien fa tot just un parell de dècades. I això és així gràcies a l'aparició de les pàgines webs i del correu electrònic. Les dues eines faciliten de manera sorprenent la possibilitat de donar-se a conèixer al públic en general, així com de tenir una comunicació molt més àgil i fluida amb clients i proveïdors. Tota una revolució!

Totes aquestes novetats també es fan evidents en el camp de la indústria, on, gràcies a la digitalització, apareixen noves formes d'emmagatzematge i gestió de processos logístics. L'automatització de maquinàries i processos, la mineria de dades o la gestió intel·ligent de recursos, ho fan possible

Sempre es compti amb un proveïdor amb experiència, aquesta digitalització de processos està a l'abast de totes les empreses del sector de la manutenció. Però cal saber elegir el proveïdor: que sigui rigorós, que tingui experiència prèvia en aquest tipus d'automatitzacions de processos, que sigui capaç d'adaptar-se a les necessitats de cada client.

Com concessionari Linde, Comercial Nonó és un proveïdor de confiança. I ho és gràcies al fet que la qualitat en el servei i la proximitat són els dos punts forts a l'hora de realitzar aquest tipus de processos d'automatització. Comercialitza els vehicles de les gammes Linde Robotics i la Gamma Matic, però a més, tracta d'aconseguir la solució que millor s'adapti a les necessitats de cadascun dels seus clients.

Estem al seu servei. Contacteu ara

Linde Robotics

Linde Robotics

Linde Robotics suposa un gran avanç en el sector dels vehicles de manutenció. Amb aquest sistema no cal muntar una nova instal·lació de rails per a la conducció i guiatge; ni de sistemes de mirall. Ben al contrari, aquest sistema té la capacitat d'incrementar la productivitat, donar un major rendiment als recursos operatius i reduir els costos, sense haver tan sols d'adquirir nous vehicles.

Aquesta és una de les raons que Linde Material Handling ho consideri una veritable revolució que suposa una millora per a totes i cadascuna de les sèries de carretons elèctrics, preparadors de comandes, trens logístics i altres vehicles de manutenció. I sense canviar els entorns de treball, la distribució dels sistemes d'emmagatzematge ni l'arquitectura de l'espai. Amb incorporar un sistema de geonavegació és suficient per aconseguir l'adaptació.

Tingueu en compte aquests avantatges de Linde Robotics:

És l'opció perfecta per ...

Carretons i transpaletes que realitzen tasques repetitives, però també treballen de forma independent als fluxos coordinats de diverses carretons en flota en magatzems.

Suposa un major control dels desperfectes ja que ...

Controlen les tasques més repetitives i fatigoses, és a dir, les que generen més desperfectes vinculats a errors humans.

Permet l'ús autònom i el manual ...

El sistema és capaç d'operar de forma autònoma mitjançant la memorització dels processos de treball. Però amb la intervenció d'un professional, també opera de forma manual.

Sense obres ...

Un dels punts forts del sistema és que no és necessària la instal·lació de rails ni la modificació dels vehicles.

MATIC de Linde

Segons s'afirma en alguns estudis realitzats pels tècnics i enginyers de Linde Material Handling, fins a un 80% dels processos de repetició que es realitzen en els centres de treball podrien ser coberts per processos automatitzats o semi automatitzats. Per això, la sèrie MATIC resulta tan atractiva.

Si està interessat en comprovar-ho, només ha de apropar-se a Comercial Nonó per provar la sèries MATIC de Linde Material Handling. Els tècnics comercials del concessionari oficial Linde li donaran tota la informació que necessiti per poder posar-lo en marxa a la seva empresa.

MATIC de Linde

Vehicles disponibles de la gamma MATIC DE LINDE

K-MATIC

Alt rendiment sense conductor: el carretó elèctric autònoma K-MATIC de Linde transporta palets a les prestatgeries d'alt nivell de manera segura i eficient.

L-MATIC

Descàrrega i càrrega sense conductor: l'apiladora autònom L-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a baixes alçades.

L-MATIC AC

Contrapès fort: el apilador de paletes autònom AC L-MATIC de Linde Material Handling aixeca i transporta palets tancats sense conductor.

P-MATIC

El tractor elèctric autònom P-MATIC de Linde Material Handling mou càrregues de fins a 5000 quilograms sense necessitat de conductor.

T-MATIC

La transpaleta sense conductor T-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a llargues distàncies de manera autònoma, segura i eficient.

Li pot interessar

Intralogística

Comercial Nonó ofereix un servei de consultoria integral: auditoria operativa inicial; elaboració de plans d'acció; implementació i lliurament de projectes d'automatització i gestió; redimensió de flota «clau en mà»

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur