Ofereix diverses opcions de finançament per a l'adquisició de vehicles

Finançament de carretons
Finançament de carretons

El capital de l'empresa queda preservat amb les solucions de finançament de Comercial Nono

A l'hora de fer una inversió tan important com la compra d'un vehicle de manutenció, les empreses requereixen un informe del seu estatus financer. És a dir, una anàlisi econòmica profunda i justificat dels comptes. El que es gasta i com pot amortitzar per revertir aquesta inversió.

Al concessionari oficial Linde a la província de Girona i la comarca d'Osona, els seus tècnics comercials col·laboren en l'elaboració d'aquest informe. D'aquesta manera és possible determinar les característiques i especificacions del carretó més adequada a cada cas, client i empresa. I com compten amb una àmplia oferta, és possible que l'empresari triï entre diverses opcions perquè les companyies programin les seves inversions de la manera més adequada.

Perquè Comercial Nonó té en compte la repercussió econòmica que té la incorporació un vehicle de manutenció a una empresa, més encara si es tracta de flotes de carretons automatitzades. Perquè això sigui així, els tècnics comercials del concessionari Linde estan formats per acompanyar els clients durant tot el procés de compra: des de l'assessoria fins a la planificació del finançament. Per això, Comercial Nonó disposa de diverses opcions de finançament adaptades a cada empresa: leasing, lloguer o lloguer amb opció de compra.

Contacti amb nosaltres ara

Recordeu aquests avantatges:

Opcions de finançament i accés a la gamma de productes de Linde Material Handling

Aquestes són algunes avantatges dels clients de Comercial Nonó:

  • Diverses opcions o serveis personalitzats al 100% en els seus plans de manteniment.
  • Vehicles nous i usats que componen les diferents flotes.
  • En cas de pauses de manteniment prolongades, vehicles de substitució.
  • Assessorament inicial de cara a l'optimització de processos operatius o estàndards de seguretat.
  • Per a vehicles existents, adaptació d'equipaments de seguretat.
  • Gestió a llarg termini de contractes i requisits per a empreses que disposin de múltiples plantes.

Solucions de finançament Linde

Una de les claus de l'èxit de Comercial Nonó és la formació dels seus equips comercials. Els tècnics comercials són els que s'encarreguen d'oferir assessorament personalitzat a cada client, segons les seves necessitats i els ajuden a decidir què carretó, transpalet o preparador de comandes s'adapta millor als requeriments de les seves empreses.

El concessionari Linde Material Handling a la província de Girona i la comarca d'Osona ofereix aquestes opcions de finançament, tant si es tracta d'una gran corporació com si és una petita explotació:

Lloguer

El sistema leasing sol ser elegit pels que volen preveure els costos empresarials a llarg termini perquè es cobreix la incorporació d'un vehicle amb quotes mensuals fixes. De passada, el client pot sol·licitar un contracte de manteniment i reparació complet.

Lloguer amb opció de compra

L'avantatge d'aquesta opció és que pot realitzar-se amb plans de pagament de quotes personalitzats i una quota fixa de lloguer amb opció de compra. És a dir, que aquesta modalitat funciona com si fos una adquisició mitjançant crèdit, proporcionant flexibilitat als seus comptes.

Lloguer a curt termini

Les empreses que solen tenir pics de treball controlats i previsibles en magatzems logístics i empreses de tots els sectors solen triar aquest sistema perquè es cobreixen aquests pics sense haver d'adquirir un vehicle que no va a ser utilitzat tot l'any.

Li pot interessar

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Vehicles recondicionats

Consulteu els vehicles recondicionats disponibles a Comercial Nonó: transpaletes, preparadors de comandes, trens logístics. Són una opció habitual per a empreses que necessiten una nova carretó.