Vehicles de lloguer a Comercial Nonó: solucions davant pics de treball

Carretons: lloguer a curt termini
Carretons: lloguer a curt termini

Lloguer de carretons a curt termini

Quan es presenten puntes de treball estacional, és habitual que les empreses recorrin a ofertes de lloguer de carretons o transpaletes. Comercial Nonó oferta aquest servei des de la perspectiva de les necessitats de cada empresa. Amb aquest objectiu, compta amb una àmplia gamma de vehicles de manutenció. Qualsevol d'aquests vehicles poden llogar-se per mesos i setmanes, i fins i tot dies o hores.

La idea és poder oferir un servei flexible però amb altíssims estàndards de qualitat. Per això l'oferta inclou la possibilitat de llogar carretons d'última generació en perfecte estat de funcionament. Tant les més noves com les més convencionals passen per una profunda revisió per part dels tècnics del taller de Linde abans de ser llogades.

Sectors de gran importància en el cor industrial de Catalunya com l'agroalimentari, el vitivinícola o l'industrial fan ús del servei de lloguer de vehicles de manutenció que ofereix a la zona comercial Nonó. Sens dubte, una manera eificaz i econòmica de solucionar les puntes de treball.

I un dels encerts més interessants de Comercial Nonó respecte a altres empreses a Girona i la comarca d'Osona és comptar amb una àmplia gamma de carretons retràctils, de càrrega lateral i per passadissos estrets a més de màquines preparadores de comandes, transpaletes, o tractors. Per així adaptar-se a totes les necessitats.

De tots aquests serveis un dels més destacats passa perquè el client enviï al concessionari les especificacions requerides per als vehicles que necessita. Amb aquesta informació, els tècnics envien de tornada a l'empresari un llistat amb els vehicles i / o accessoris de què disposa en aquest moment amb els seus corresponents fitxes. Un sistema ràpid i eficient.

Estem al seu servei. Contacti ara

Carretons, transpaletes, apiladors i complements de lloguer

Linde Rental Solutions

Segons estacions i campanyes, les necessitats de les empreses pel que fa a vehicles de manutenció varien al llarg de l'any. Per aquest motiu no sempre sigui pràctic comptar en propietat amb tots els carretons o transpalets que es necessitaran en els moments de més feina.

Aquest problema es resol de manera senzilla a Girona i la comarca d'Osona gràcies al servei de lloguer de vehicles de Comercial Nonó. Els vehicles de qualsevol de les gammes Linde poden llogar per mesos, setmanes, dies o hores en el concessionari Linde Material Handling. Més de 250 màquines en perfecte amb què cobrir necessitats puntuals estan disponibles per als clients que ho requereixin. Però també hi ha possibilitat de lloguers de llarga durada.

En efecte, les empreses el volum de treball varia ostensiblement tenen en aquest servei una solució adequada ja que els ofereix la possibilitat de:

 • Accedir de manera ràpida i senzilla a transpaletes, carretons retràctils o elevadors, tractors o qualsevol vehicle de manutenció de la gamma Linde.
 • Aconseguir màxima eficàcia en puntes de treball.
 • Ajustar les seves necessitats per dies, setmanes o mesos.

Puntes de treball

Un dels reptes als quals han de enfrontar-se amb més assiduïtat les petites i mitjanes empreses tenen a veure amb les puntes de treball, ja que en només unes setmanes es posen en joc els beneficis anuals de les mateixes, a més de la seva imatge de cara a l' exterior.

Llogar vehicles a curt i mig termini és en aquestes situacions una solució adequada, ja que ofereix la possibilitat de donar resposta a les necessitats de producció i / o distribució sense necessitat d'adquirir la maquinària amb el desemborsament que això suposaria.

Perquè els empresaris tenen a la seva disposició aquests productes i especificacions:

 • Transpalets elèctriques.
 • Apiladors elèctrics de conductor acompanyant i amb plataforma. Com s'adapten a la mida de les forquilles, aquest sector solen utilitzar-les per transportar els palets específics.
 • Carretons contrapesats elèctrics des 1600-3500 Kg.
 • Carretons tèrmiques fins a 8 t amb un centre de gravetat de 1.100 mm.

A més, incloure les següents adaptacions, accessoris i complements específics fa encara més interessant aquesta opció:

 • Encapsulats per protegir els motors de les adversitats de l'ambient.
 • Posicionadors i rotatius de forquilles simples.
 • Forquilles per a un, dos, quatre i vuit palets -múltiples-, pinces giratòries i prensoras, desplaçadors amb forquilles per a doble profunditat ...
 • Els vehicles amb bateria d'ió de liti són una opció molt rendible.

Sol·liciti una demostració
Parc de demostracions

Lloguer a curt termini. Aquestes són algunes seus avantatges

A Comercial Nonó, tots els productes del catàleg Linde estan disponibles amb l'opció del lloguer a curt termini. A més dels vehicles de manutenció, amb aquesta opció també es pot accedir a accessoris com bateries i carregadors, forquilles o plataformes. Molt més que carretons i transpaletes.

A tenir en compte ... previ al lloguer

 • Si necessita llogar un vehicle de manutenció només ha de fer una crida a Comercial Nonó. Ells poden subministrar el vehicle que el client necessita en el moment adequat.
 • La més àmplia i moderna flota del mercat a Girona i la comarca d'Osona.
 • Llogar vehicles per a necessitats especials és possible a Comercial Nonó.
 • El servei de lloguer és 100% flexible, des d'una hora a diversos mesos.

A tenir en compte ... durant el lloguer

 • Lliurament del vehicle en 24 hores.
 • Totes i cadascuna de les carretons són inspeccionades i verificades abans del seu lliurament a lloguer. És un compromís Linde i de Comercial Nonó.
 • En el cas que les necessitats de la seva empresa variïn durant el període de lloguer, és possible canviar de vehicle. El servei de lloguer és així de flexible.
 • En cas que ho necessiti, i client pot comptar amb assistència addicional.

A tenir en compte ... després de llogar

El servei de lloguer per hores, dies, setmanes o anys de Comercial Nonó inclou serveis addicionals orientats a la millor gestió del negoci. Aquests són alguns exemples:

 • Informació i parts en temps real.
 • Factura digital.
 • Transparència 100% en la factura.
 • Realitzem enquestes als nostres clients amb l'objectiu de millorar el servei.

Li pot interessar

Vehicles recondicionats

Consulteu els vehicles recondicionats disponibles a Comercial Nonó: transpaletes, preparadors de comandes, trens logístics. Són una opció habitual per a empreses que necessiten una nova carretó.

Finançament

Rènting o lloguer amb opció a compra: amb les opcions de finançament flexibles que ofereix Comercial Nonó, la seva empresa comptarà amb els equips i els serveis que necessita a un preu adaptat al seu pressupost.