Serveis tècnics i de seguretata la província de Girona i la comarca d’Osona

Inspecció Tècnica de Seguretat
Inspecció Tècnica de Seguretat

A causa dels nous requisits legals i a la conscienciació ciutadana, la seguretat de treballadors, càrrega i instal·lacions són una prioritat per als empresaris d'avui dia. Tant és així que s'ha convertit en un important requisit empresarial i legal, tant en grans empreses amb situacions de risc laborals complexes com en aquelles amb senzilles normatives de seguretat.

Gràcies a un equip de professionals especialitzat en la tramitació de tots aquests permisos i necessitats en riscos laborals i com concessionari oficial Linde a la província de Girona i la comarca d'Osona, Comercial Nonó gestiona aquesta prioritat amb la major de les garanties.

Perquè Linde és líder en matèria de seguretat. Per comprovar-ho, només cal pensar en les nombroses prestacions de seguretat de sèrie dels seus vehicles de manutenció. Per si això fos poc, disposen d'elements addicionals de seguretat, mecanismes i dispositius complementaris dissenyats per Linde Material Handling per comptar amb encara més garanties de seguretat.

Desitjo més informació
Control d'elements que intervenen en la seguretat de les carretilles

ELEMENTS DE SEGURETAT INDISPENSABLES

Els vehicles de manutenció de les empreses estan obligats per llei a complir una sèrie de revisions i requisits. Ho són perquè és una manera d'assegurar les condicions de seguretat laboral en el treball.

Comercial Nonó promou i gestiona aquestes revisions obligatòries:

  • Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS).
  • Comprovacions en bateries i carregadors.
  • Servei de comprovació de pneumàtics.
  • Assessoria per a l'optimització energètica del consum.

Desitjo més informació
Servei tècnic i de seguretat A.Miquel

INSPECCIÓ ANUAL EN FAVOR DE LA SEGURETAT LEGAL

Inspecció tècnica de seguretat

Passar la ITS per a les empreses que donen feina vehicles de manutenció és molt important. També ho és comptar amb els certificats obligatoris.

Comercial Nonó ofereix aquest tipus de serveis als seus clients perquè puguin mantenir-se al dia en seguretat i imperatius legals. Per això, entre la seva plantilla hi ha un bon nombre de tècnics especialitzats en la seva obtenció.

Aquests tècnics són els responsables que, els vehicles de manutenció passin una revisió integral periòdica, ajustada a la Nota Tècnica de Prevenció (NTP) 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball. I sense sortir de les instal·lacions del concessionari Linde.

En aquestes revisions, cada vehicle és examinat acuradament. Entre els més de 100 punts que es revisen en aquests controls destaquen els dispositius d'elevació, els seients, les bateries, la retolació, la propulsió i els frens.

A més, també és obligatori ...

  • Passar la revisió.
  • Portar en el vehicle el llibre de revisions.
  • Certificar mitjançant un adhesiu que el carretó compleix amb la Nota Tècnica de Prevenció.

COMERCIAL Nono OFEREIX AQUESTES ALTRES REVISIONS:

A més dels serveis de manutenció obligatoris (ITS), molts empresaris estan interessats en passar per serveis de manutenció extra, amb la intenció de donar una vida útil més llarga als vehicles de manutenció.

Al concessionari de la província de Girona i la comarca d'Osona de Linde també es realitzen aquestes altres revisions:

  • Pneumàtics.
  • Bateries i carregadors prescrits per la legislació: comprovació del seu estat de consum i eficiència.
  • A més, s'ofereix assessorament per aconseguir estalvi de consum elèctric.

Altres revisions que realitza A.Miquel en els carretons - pneumàtics

LI POT INTERESSAR

Manteniment i reparacions

Plans de manteniment preventiu per a transpaletes, carretilles retràctils i carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats Linde Material Handling a la província de Girona i a la comarca d’Osona.

Recanvis originals

Recanvis originals Linde a menys de 48 hores a la província de Girona i la comarca d'Osona

Adaptacions i accessoris

Linde ofereix en els seus vehicles el millor confort i les millors mesures de seguretat per a l'entorn laboral. I els seus accessoris estan disponibles a Comercial Nonó