Comercial Nonó, a la província de Girona i a la comarca d’Osona: taller de reparació oficial de Linde

REPARACIÓ i MANTENIMENT
REPARACIÓ i MANTENIMENT

Comercial Nonó, a la província de Girona i la comarca d'Osona, manteniment i reparació de carretons Linde

Comptar amb vehicles de manutenció en bon estat en tot moment és imprescindible perquè les empreses compleixin amb els seus objectius econòmics i de productivitat. Més encara en aquelles indústries, com l'agrària, amb puntes de treball en què una avaria afecta directament a les seves cotes de productivitat, com l'agrària.

Per a casos com aquests cal comptar amb un taller de confiança que garanteixi una resposta ràpida i efectiva. Comercial Nonó ho fa, responent a aquestes necessitats. Perquè és concessionari Linde Material Handling.

Encara que com diu el saber popular: més val prevenir que curar. Per això, Comercial Nonó ofereix a les empreses de la província de Girona i la comarca d'Osona plans de manteniment preventius. Gràcies a ells és possible planificar revisions i controls i anticipar-se a qualsevol petita incidència que es pugui detectar abans que es tracti d'un problema greu.

Estem al seu servei. Contacti ara
Manteniment, taller de reparació Linde

Comercial Nonó: el millor servei d'assistència, manteniment i reparació

Comercial Nonó és el concessionari oficial de Linde a la província de Girona i la comarca d'Oson. Per tant, és taller de confiança a la zona i com a tal té el compromís de prestar un servei tècnic de la millor qualitat i amb les millors garanties als seus clients. Per això compta amb aquestes prestacions:

 • AMPLI HORARI D'ATENCIÓ TELEFÒNICA: D'7:00 A 18:00 HORES.
 • 60 professionals especialitzats en el servei d'assistència telefònica per resoldre els seus dubtes i problemes.
 • Una extensió especialitzada en el servei d'assistència, manteniment i reparació: TEL

A més d'aquests tres punts fonamentals, Comercial Nonó disposa d'una àmplia flota de vehicles de reparació totalment equipats. Gràcies a ells, els seus tècnics poden afrontar eventualitats de manera ràpida i eficient: A la major brevetat possible acudeixen a les instal·lacions dels seus clients i realitzen intervencions de manteniment i reparació. I com tenen el compromisos de portar un gran nombre de peces -expliquen amb un ampli estoc de RECANVIS-, habitualment aconsegueixen solucionar aquest tipus de situacions en el moment i sense més desplaçaments.

Atenció personalitzada en A.Miquel
maintenance-repair_working_1200

Servei Tècnic: Capacitat de resposta

 • 60 tècnics especialitzats.
 • 85% de les reparacions resoltes en la primera visita.
 • 28.000 referències de recanvis en estoc i 90% de disponibilitat.
 • 40 vehicles de servei.
 • 2 Torns de treball

Plans de reparació

En què cas que es produeixi una situació urgent en què sigui necessari un servei de reparació, Comercial Nonó ofereix als seus clients altes prestacions. D'entre totes elles, aquestes són les més destacades:

Resposta immediata

Comercial Nonó compta amb una àmplia presència de tècnics especialitzats i amb llarga experiència en la província de Girona i la comarca d'Osona. D'aquesta manera és possible enviar-on sigui necessari per solucionar problemes tècnics.

Vehicles de substitució

En cas que el carretó, transpalet o preparador de comandes avariat requereixi una intervenció a llarg termini i no pugui ser arreglat en el moment, Nonó ofereix als seus clients vehicles de substitució que seran posats a la seva disposició en temps reduït.

Accés urgent a peces de recanvi

És possible que la reparació del vehicle de manutenció requereixi de peces de recanvi. En aquest cas el client ha de tenir la seguretat que la substitució de les mateixes es faran de manera ràpida i efectiva. Perquè Comercial Nonó és concessionari oficial Linde, i té la capacitat d'aconseguir les peces de recanvi necessàries en menys de 24 hores. Només una condició: les comandes han d'haver estat tramitats abans de les 17 hores.

MANTENIMENTS REGULARS

maintenance-repair_working_1242

Tan cert com que és millor prevenir que curar, ho és que la millor per solucionar una avaria és no tenir-la. Per això Comercial Nonó ofereix interessants serveis de manteniment, un tipus de servei molt atractiu per a empreses amb petites flotes; però també per aquelles que compten amb un bon nombre de vehicles de manteniment. Perquè el bon funcionament dels vehicles és fonamental per al desenvolupament adequat de l'activitat empresarial sigui quina sigui la mida de l'empresa.

El servei de manteniment regular de Comercial Nonó li ofereix:

 • Sistema de diagnòstic anticipat
 • Manteniment preventiu
 • Reparacions d'emergència

L'objectiu d'aquests serveis de manteniment és que els carretons es mantinguin durant més temps en perfecte estat de funcionament, que no pateixin les temudes avaries. D'aquesta manera s'allarga la vida útil de la màquina. I no cal oblidar que un bon servei de manteniment suposa que les avaries es solucionin a major velocitat i a costos més baixos.

MANTENIMENT COMPLET

Comercial Nonó ofereix el certificat de la Federation Europeenne de la Manutention 4.004, vigent a tot Europa. És un dels permisos necessaris per al funcionament d'equips.

I contracte de manteniment també permet planificar accions de manteniment regulars. Aquesta opció suposa ...

 • Que la flota de carretons retràctils, transpalets, apiladors, carretons elèctrics i altres vehicles de manutenció de Linde comptin amb un manteniment integral.
 • La reparació de danys causats en accidents involuntaris i per distraccions.
 • El lliurament ràpida i la instal·lació de peces de recanvi oficials.
 • Els requisits de seguretat d'acord normativa.
 • Les mesures de manteniment necessàries.

maintenance-repair_working_1181

Li pot interessar

Servei tècnic i de seguretat

Comercial Nonó ofrece la Inspecció Tècnica de Seguretat (ITS), que han de passar totes les carretilles i carretons d’acord amb la Nota Técnica de Prevención (NTP) 715 del Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo

Recanvis originals

Recanvis originals Linde a menys de 48 hores a la província de Girona i la comarca d'Osona