Concessionari oficial de Linde en la provincia de Girona y la comarca de Osona

Benvinguts a Comercial Nonó
Benvinguts a Comercial Nonó

Caretillas, transpaletes i tots els serveis Linde, a la seva disposició a Comercial Nonó

La història de Comercial Nonó comença el 1982 quan s'inaugura com concessionari Linde Material Handling per a la província de Girona i la comarca d'Osona. Al llarg d'aquests 37 anys, aquesta empresa familiar amb vocació de servei i proximitat ha anat creixent. Ho ha fet al ritme que han marcat els seus clients que, satisfets dels serveis aconseguits, han anat creixent en quantitat. Tant ha estat així que a dia d'avui l'empresa compta amb dues seus a la seva zona d'influència. Una a ciutat de Girona. L'altra, a Vic. Des de tots dos espais s'ocupen que el les indústries de la zona (tèxtil, agrícola, alimentari) comptin amb els vehicles de manutenció que requereixen. Però també dels serveis que ofereix Linde Material Handling.

Des del començament de la seva activitat, Comercial Nonó destaca per oferir els serveis d'una gran empresa però sense deixar de ser una empresa familiar en què tots compten. En la qual cada client és important, independentment de si es tracta d'una gran corporació o una petita empresa amb tan sols un vehicle de manutenció.

El concessionari comercialitza carretons elèctrics, transpalets i altres vehicles Linde. Però també els seus recanvis i altres serveis post-venda de la firma alemanya. Un dels més demandats és el lloguer a curt termini. Aquesta és la raó que renovin els seus vehicles amb molta freqüència, per oferir un millor servei als seus clients, amb les màquines més avantguardistes del mercat.

Un altre dels punts forts de Comercial Nonó és la seguretat laboral: eliminar els riscos laborals és part del seu ADN des del començament de la seva tasca. Per això, els cursos de formació de conductors de carretons elevadors formen part de la seva oferta. Igual d'important que comptar amb conductors experimentats és passar les Inspeccions Tècniques de Seguretat, que avalen el perfecte estat de la seguretat dels seus vehicles, assessorament i actualització de vehicles segons -o fins i tot per sobre- la normativa vigent. Comercial Nonó també s'encarrega de que els vehicles dels seus clients la passin sense problema.

La professionalització dels tècnics és clau per als responsables del concessionari Linde a la província de Girona i la comarca d'Osona. Consideren que només amb bons professionals s'aconsegueix donar el servei tècnic de qualitat que els clients del concessionari mereixen. Per aconseguir-ho, els tècnics reben formació contínua tant de nous productes Linde com d'actualització dels que ja estan al mercat. També ofereixen servei de reparació d'altres firmes de vehicles.

Serveis

Servei de manteniment i reparació per a carretilles, carretons i transpaletes Linde, així com la comercialització de recanvis oficials.

Solucions

Logística 4.0 és integrar les novetats tecnològiques en els sistemes de gestió de magatzems i logística. Una revolución que porta a terme Comercial Nonó

Manteniment i reparacions

Plans de manteniment preventiu per a transpaletes, carretilles retràctils i carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats Linde Material Handling a la província de Girona i a la comarca d’Osona.

Carretillers ben formats, a Girona i a la comarca d’Osona

Cursos per a conductors de carretilles, carretons i transpaletes desenvolupats per adaptar-se a diversos nivells que es realitzen per a professionals de la província de Girona i la comarca d’Osona.

Solucions Energètiques

Un dels avantatges d'aquestes bateries és que tenen una velocitat de descàrrega més lenta i una vida útil més llarga. Són recarregables, molt versàtils i incrementen la seguretat d'operari i medi ambient.

Abans de res, qualitat ...

Abans de res, qualitat ...

A Comercial Nonó es desenvolupen i certifiquen per AENOR els sistemes de qualitat ISO9002: 1994 i ER-0923/2001

... I vocació de servei

Un dels serveis més demandats per empresaris i industrials de la província de Girona i la comarca d'Osona és l'assessorament a la mida de la necessitat del client en els seus processos logístics. El profund coneixement dels diferents sectors industrials que operen en aquesta àrea permet dur a terme aquest servei amb la qualitat requerida.

Som concessionari oficial de la marca Linde des de 1982 per a la província de Girona i la comarca d'Osona. Ens dediquem a la venda, lloguer i assistència tècnica de carretons elevadors Linde.

Dades rellevants de Comercial Nonó

Carretilles de segona mà

  • El desenvolupament empresarial i el treball orientat al client que desenvolupa Comercial Nonó es fonamenta en la coordinació i gestió transversal de tots els departaments, tants els d'àmbit operacional (Servei Tècnic, Recondicionats, etc.), com els orientats a la gestió, entre els que es troben comptabilitat i direcció.
  • La proximitat és fonamental. Per esocuenta amb dues seus a la seva zona d'influència: a Girona ia Vic.
  • Comercial Nonó ha aconseguit ser una empresa solvent en productes i serveis Linde Material Handling gràcies al fet que es compta amb la seva plantilla com una de les seves grans bases.

Consultar carretilles d'ocasió

Actualitat de Comercial Nonó

Actualitat de Comercial Nonó

Notícies, campanyes i actualitat de Comercial Nonó, concessionari Linde a Girona i Vic

Comercial Nono ofereix tot el catàleg linde en un sol clic, en la seva nova web

El concessionari Linde per ara la província de Girona i la comarca d'Osona, Comercial Nonó, llança nova web. Un web moderna no només per la seva continent, sinó també per les possibilitats del seu contingut.