Comercial Nonó: automatització de flotes, accés a programes de lloguer i finançament de vehicles a Girona i la comarca d'Osona

Solucions d'intel·ligència de negoci
Solucions d'intel·ligència de negoci

Presentem solucions de logística amb valor afegit:

Al sector de la logística i l'emmagatzematge, iniciatives punteres com les que presenta Comercial Nonó són les que, a dia d'avui, marquen la diferència en eficàcia i funcionalitat entre les diferents empreses.

Concessionari oficial de Linde Material Handling a Girona i la comarca d'Osona, Comercial Nonó és especialista en la prestació de solucions avançades per a la gestió intralogística i la connexió de flotes de carretons. Per això realitza projectes de consultoria per a la creació de projectes 4.0.

Les respostes integrals per al canvi 4.0 impliquen projectes amb els quals implantar solucions d'automatització de processos productius i logístics. Amb aquest objectiu es fan servir vehicles automatitzats-AGVs, i integracions amb Sistemes informàtics de Gestió de les empreses.

I com Comercial Nonó és una empresa de serveis, ofereix als seus clients un magnífic servei de lloguer de carretons, transpalets i accessoris per dies, setmanes o mesos. A més, implanta productes i accessoris per a la millorar l'eficiència energètica en les empreses; així com la gestió de diversos sistemes de finançament.

Intralogística

Comercial Nonó ofereix un servei de consultoria integral: auditoria operativa inicial; elaboració de plans d'acció; implementació i lliurament de projectes d'automatització i gestió; redimensió de flota «clau en mà»

Más información

Automatització

A la província de Girona i la comarca d'Osona i amb l'objectiu de descobrir com seran els sistemes de gestió del futur Comercial Nonóofrece solucions avançades, modernes i fiables: LINDE ROBOTICS i de la GAMMA MATIC de Linde Material Handling

Más información

Vehicles recondicionats

Consulteu els vehicles recondicionats disponibles a Comercial Nonó: transpaletes, preparadors de comandes, trens logístics. Són una opció habitual per a empreses que necessiten una nova carretó.

Más información

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Más información

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur

Más información

Solucions Energètiques

Un dels avantatges d'aquestes bateries és que tenen una velocitat de descàrrega més lenta i una vida útil més llarga. Són recarregables, molt versàtils i incrementen la seguretat d'operari i medi ambient.

Más información

Finançament

Rènting o lloguer amb opció a compra: amb les opcions de finançament flexibles que ofereix Comercial Nonó, la seva empresa comptarà amb els equips i els serveis que necessita a un preu adaptat al seu pressupost.

Más información

Li pot interessar

Manteniment i reparacions

Plans de manteniment preventiu per a transpaletes, carretilles retràctils i carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats Linde Material Handling a la província de Girona i a la comarca d’Osona.

Más información

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur

Más información