Solucions d'intel·ligència de negoci
Solucions d'intel·ligència de negoci

Comercial Nonó: automatització de flotes, accés a programes de lloguer i finançament de vehicles a Girona i la comarca d'Osona

Presentem solucions de logística amb valor afegit:

Al sector de la logística i l'emmagatzematge, iniciatives punteres com les que presenta Comercial Nonó són les que, a dia d'avui, marquen la diferència en eficàcia i funcionalitat entre les diferents empreses.

Concessionari oficial de Linde Material Handling a Girona i la comarca d'Osona, Comercial Nonó és especialista en la prestació de solucions avançades per a la gestió intralogística i la connexió de flotes de carretons. Per això realitza projectes de consultoria per a la creació de projectes 4.0.

Les respostes integrals per al canvi 4.0 impliquen projectes amb els quals implantar solucions d'automatització de processos productius i logístics. Amb aquest objectiu es fan servir vehicles automatitzats-AGVs, i integracions amb Sistemes informàtics de Gestió de les empreses.

I com Comercial Nonó és una empresa de serveis, ofereix als seus clients un magnífic servei de lloguer de carretons, transpalets i accessoris per dies, setmanes o mesos. A més, implanta productes i accessoris per a la millorar l'eficiència energètica en les empreses; així com la gestió de diversos sistemes de finançament.

Intralogística

Comercial Nonó ofereix un servei de consultoria integral: auditoria operativa inicial; elaboració de plans d'acció; implementació i lliurament de projectes d'automatització i gestió; redimensió de flota «clau en mà»

Más información

Automatització

A la província de Girona i la comarca d'Osona i amb l'objectiu de descobrir com seran els sistemes de gestió del futur Comercial Nonóofrece solucions avançades, modernes i fiables: LINDE ROBOTICS i de la GAMMA MATIC de Linde Material Handling

Más información

Vehicles recondicionats

Consulteu els vehicles recondicionats disponibles a Comercial Nonó: transpaletes, preparadors de comandes, trens logístics. Són una opció habitual per a empreses que necessiten una nova carretó.

Más información

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Más información

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur

Más información

Solucions Energètiques

Un dels avantatges d'aquestes bateries és que tenen una velocitat de descàrrega més lenta i una vida útil més llarga. Són recarregables, molt versàtils i incrementen la seguretat d'operari i medi ambient.

Más información

Finançament

Rènting o lloguer amb opció a compra: amb les opcions de finançament flexibles que ofereix Comercial Nonó, la seva empresa comptarà amb els equips i els serveis que necessita a un preu adaptat al seu pressupost.

Más información

Li pot interessar

Manteniment i reparacions

Plans de manteniment preventiu per a transpaletes, carretilles retràctils i carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats Linde Material Handling a la província de Girona i a la comarca d’Osona.

Más información

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur

Más información

Productes nous

El catàleg de Linde Material Handling conté més de 80 sèries en les quals es poden realitzar fins a 6000 viariants en els vehicles de manutenció. Consulti-ho en aquest enllaç.

Más información