Components Linde Material Handling a Comercial Nonó, concessionari i distribuïdor oficial a la província de Girona i la comarca d'Osona

Recanvis originals Linde
Recanvis originals Linde

Una cosa tan 'senzilla' com comptar amb la peça necessària en el moment precís pot marcar la diferència entre tenir uns bons resultats econòmics o uns mediocres. Perquè en alguns sectors industrials o agrícoles, en determinades campanyes estacionals, tot està mesurat al mil·límetre: una fallada, per petit que sigui, pot significar no complir amb els terminis de càrrega, descàrrega i lliurament del producte.

Per als responsables de Linde la tranquil·litat dels seus clients és essencial. Per això compten amb un exclusiu servei de lliurament de peces de substitució avariades dels vehicles Linde, en un màxim de 24 hores, sota la condició que les comandes es tramitin abans de les 17:30 del dia anterior.

Tots els concessionaris oficials Linde Material Handling segueixen la mateixa política de distribució de peces i assistència tècnica.

Desitjo més informació
Material de reparació i recanvis oficials

Comercial Nonó lliurament peces de recanvi en només 24 hores. Per què?

spare-parts-warehouse_working_0440

La resposta passa pel seu sistema de tramitació i preparació de comandes automatitzat al cent per cent. Les delegacions i concessionaris oficials compten amb un programari comú i exclusiu. La rapidesa, l'agilitat i la capacitat de reacció caracteritzen aquest sistema.

Gràcies a aquest sistema, centralitzat al magatzem que l'empresa té a Alemanya, les comandes es preparen i es distribueixen a totes les delegacions. Entre elles, Comercial Nonó.

Qualitat, continuïtat i durabilitat

Linde Material Handling vol ser referència mundial en disseny i fabricació de vehicles de manutenció. Amb aquest objectiu ofereix la millor garantia de continuïtat i la màxima qualitat als seus clients.

Prova d'això és el compromís de la multinacional amb els seus clients pel que fa a la fabricació i distribució de peces de vehicles. Aquest compromís es focalitza en el fet que encara que hagin quedat fora del catàleg, Linde es compromet a servir recanvis fins a 12 anys després del cessament de comercialització dels vehicles.

GARANTIA DE QUALITAT

Són part de l'ADN de la multinacional dels alts estàndards de qualitat i durabilitat de cadascun dels seus moviments. Destaca la qualitat en la fabricació de totes les seves peces. En concret, la dels vehicles seriats, però també les que es destinen al recanvi. Es fabriquen amb total precisió i amb materials de gran qualitat.

Una de les claus del seu èxit és que estan dissenyades perquè puguin ser unides mitjançant acoblament directe. Aquest sistema suposa un gran encert perquè garanteix una substitució ràpida, fiable i segura.

Per aquest motiu els carretons elèctrics, transpaletes retràctils, trens logístics i preparadors de comandes Linde funcionen millor amb peces de recanvi originals.

GARANTIA DE QUALITAT

GRUPS DE PECES DE RECANVI LINDE MATERIAL HANDLING

Cada mil·límetre conta

Els joysticks originals de Linde Material Handling proporcionen gran precisió, confort, seguretat i durabilitat com a peces de recanvi per a carretons Linde.

Com la seda

Els filtres d'oli de Linde Material Handling garanteixen el perfecte funcionament del sistema hidràulic i dels motors de combustió.

Un paper de pes

Les forquilles de Linde Material Handling proporcionen major durabilitat, una càrrega nominal més elevada i una estabilitat màxima.

Precisió de moviment

Els controls electrònics originals de Linde garanteixen un funcionament segur i precís.

Unió en ferm

Gràcies al seu acurat disseny, les cadenes de pal originals de Linde són summament segures i resistents al desgast.

Li pot interessar

Lloguer a curt termini

A Girona i la comarca d'Osona, carretons de lloguer revisades pels tècnics del taller Linde per cobrir pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge

Gestió de flotes

Els carretons interconnectades en xarxa aconsegueixen empreses més eficients i segures. El sistema digital de gestió de flotasLinde ofereix les solucions del futur