Imagen_responsive_cial-nono_web

Comercial Nono ofereix tot el catàleg linde en un sol clic, en la seva nova web

El concessionari Linde per ara la província de Girona i la comarca d'Osona, Comercial Nonó, llança nova web. Un web moderna no només per la seva continent, sinó també per les possibilitats del seu contingut. De fet, el que més crida l'atenció d'aquesta nova pàgina és la possibilitat que ofereix als seus clients d'entrar amb un sol clic a la pàgina de la multinacional alemanya i conèixer així el seu complet catálago, vehicle a vehicle.

Això s'aconsegueix gràcies a la interconnexió directa que hi ha entre el concessionari i els servidors centrals de l'empresa situada a Alemanya.

Servei i disseny de qualitat

Es fa, a més, amb un disseny net, clar i molt intuïtiu i 100% responsive. Gràcies a aquesta fórmula, el disseny s'adapta a tots els dispositius tecnològics: telèfons mòbils, tauletes o ordinadors de taula. Es poden així consultar les possibilitats que ofereix Comercial Nonó des de la taula d'un despatx o des de la taula d'una reunió.

Es decideix d'aquesta manera quina és la solució que millor s'adapta a cada empresa:

  • Assessorament tècnic en activitats de manutenció.
  • Solucions per a l'automatització de carretons.
  • Logística 4.0 en el món de la manutenció.
  • Lloguer de carretons a curt i llarg termini.
  • Comercialització de recanvis originals Linde.
  • Manteniment i reparació de vehicles de manutenció.
  • Cursos de formació de carretoners.
  • Venda de carretons de segona mà.

La revolució es diu Ion de liti

I és que Comercial Nonó porta més de 30 anys d'activitat en la qual destaca la seva vocació de servei i el seu interès per oferir servei de proximitat. Ho fa amb les dues seus amb què compta (Girona i Vic), els seus comercials, els seus assessors i tècnics. Però ho fa també oferint el més nou del mercat als seus clients.

Per exemple, les revolucionàries bateries de Liti-Ió de Linde. Es caracteritzen per la seva potència, la seva fàcil maneig, l'escàs manteniment que requereixen i, sobretot, perquè el risc de fuga o emissions queden eliminats gràcies al seu disseny i estructura. És a dir, suposen una millora en la seguretat del personal i el medi ambient.